AbsorbantEco


absorbanteco

AbsorbantEco este un produs eficient care are ca rol îndepărtarea murdăriei de pe diverse suprafețe. Mineralul vulcanic ce stă la baza produsului are o structură moleculară de tip fagure, care acționează asemeni asemeni unei “capcane” pentru diverse substante nocive, dăunătoare mediului înconjurător.

AbsorbantEco este un produs ecologic, eficient în înlăturarea petelor și murdăriei de pe diverse suprafețe dure, din zone precum: spatii industriale, autostrăzi, spații comerciale, stații PECO, service auto, gospodării, spații de depozitare, rampe de gunoi, etc.

Cu AbsorbantEco economisești o resursă importantă, apa. Produsul se răspândește uniform pe suprafața dorită, schimbarea culorii indică faptul că produsul absoarbe murdăria. După ce acționează, produsul se îndepărtează cu mătura. Operațiunea se repetă în cazul petelor în profunzime, până la obținerea rezultatului dorit, în funcție de calitatea suprafeței suport.

AbsorbantEco îndepărtează:

√ Pete de ulei

√ Motorină

√ Ulei alimentar

√ Urină animală

√ Diverse substanțe chimice

√ Grăsimi

√ Produse petroliere

√ Hidrocarburi

Pentru a efectua o comandă accesați pagina noastră de [maxbutton id="2"]. Broșura produsului poate fi consultată în secțiunea E-catalog.

Prezentare produse: