Politica de confidențialitate


Prezentul document, denumit “Politica de confidențialitate”, are rolul de a vă informa cu privire la modul în care prelucram, respectiv utilizam, datele dumneavoastră cu caracter personal, atunci când utilizați site-ul nostru, precum și atunci când interacționați în orice modalitate cu Doctor Zeolit.

1. Informații generale Regulamentul General Privind Protecția Datelor (RGPD) intra în vigoare la 25 mai 2018 şi a fost adoptat pentru a întări drepturile dumneavoastră la viaţa privată. Această notificare are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.doctorzeolit.ro. („Site-ul”)

2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Doctor Zeolit va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact, în măsura în care alegeți să ne contactați în acest fel, totul pentru a personaliza comunicarea cu dumneavoastră. Printre tipurile de informații personale pe care le colectăm se numără: Prenumele, numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

3. Scopurile și temeiurile prelucrării Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Doctor Zeolit prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel: Pentru desfășurarea relației de comunicare dintre dumneavoastră şi Doctor Zeolit, respectiv pentru transmiterea de informații, oferte cu privire la serviciile și produsele companiei noastre, în urma solicitării dumneavoastră transmisă în mod voluntar prin intermediul Site-ului, prin modalitățile specificate în pagina de contact. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Doctor Zeolit de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară.

4. Durata pentru care vă prelucrăm datele Ca principiu, Doctor Zeolit va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. Toate datele personale pe care le păstrăm vor fi supuse acestei politici de confidențialitate.

5. Drepturile de care beneficiați În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi: – dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate, conform celor descrise în prezentul document; – ne puteți informa despre orice modificare a datelor dumneavoastră personale sau ne puteți cere să corectăm datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră; – dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive: • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; • în cazul în care nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

6. Întrebări sau reclamații Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@doctorzeolit.ro. Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica de utilizare cookie-uri.

7. Modificări ale politicii de confidențialitate Doctor Zeolit își rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile acestei Politici de Confidențialitate. În acest sens, vă invităm să accesați, din timp în timp, documentul în cauză pentru a vedea modificările referitor la continutul acestor politici și/sau prevederi, prin consultarea Site-ului. 8. Clauze finale Pentru evitarea oricărui dubiu, sunteți de acord cu faptul că vizitarea Site-ului și continuarea navigarii pe Site reprezintă consimțămantul expres și neechivoc al dumeavoastră, privitor la intregul continut al Politicii de Confidențialitate, inclusiv privitor la prelucrarea datelor cu caracter personal conform prezentului document.