Termeni și condiții


Termeni și condiții de utilizare www.doctorzeolit.ro

Prezentul document prezintă utilizatorilor Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a website-ului Doctor Zeolit® (www.doctorzeolit.ro). Utilizarea website-ului, accesul, navigarea, comandarea de produse sunt supuse Termenilor și Condițiilor de mai jos.

În prezentul regulament următorii termeni vor fi interpretați astfel:
Utilizator, orice persoană care accesează website-ul sau care se înregistrează pe website, fiind interesată de furnizarea produselor oferite de Doctor Zeolit® (www.doctorzeolit.ro) și care se obligă implicit să adopte o atitudine corectă și legală în ceea ce privește utilizarea website-ului și a informațiilor disponibile prin intermediul acestuia; Administrator, deținătorul de drept al mărcii Doctor Zeolit® (www.doctorzeolit.ro);

Înregistrarea utilizatorului:
Înregistrarea utilizatorului este necesară numai în cazul în care inițiază o comandă pentru oricare dintre produsele prezente pe website, prin intermediul formularului de contact al website-ului, menționând: numele, adresa de email și numărul de telefon.

Confidențialitatea informațiilor:
Administatorul website-ului se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale cu respectarea Legii 677/2001. Înregistrarea pe website presupune luarea la cunoștință și acordul că datele personale să fie folosite de către administratorul website-ului în scopul livrării produselor, cunoașterii stadiului de evolutie a fiecărei comenzi, emiterii facturilor și în scopuri de marketing.

Modificările serviciului
Administratorul acestui website își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie (în totalitate sau parțial). În acest caz, administratorul nu este răspunzător pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a accesului la website și la serviciile disponibile prin intermediul acestuia.

Politica de vânzări:
În momentul în care veți dori achiziționarea unuia dintre produsele oferite pe www.doctorzeolit.ro, veți fi condus în pagina de produse în care veți putea iniția comanda. Disponibile spre achiziționare sunt numai produsele care au în dreptul lor butonul: comandă. Confirmarea comenzii se va face atât pe email cât și telefonic în urma datelor furnizate de dumneavoastră. Expedierea produselor se va face printr-o firmă de curierat și plata se efectuează în sistem ramburs. Perioadele de valabilitate a ofertelor promoționale vor fi afișate spre o corectă informate a cumpărătorului.

Notificări și comunicări:
Notificarile/comunicarile adresate administratorului vor fi făcute pe cale electronică, prin e-mail, la adresa office@doctorzeolit.ro sau folosind formularul de contact din website.

Administratorul website-ului www.doctorzeolit.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui regulament. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. Conținutul acestui website nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise.